Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

fredag 29 juli 2011

Bistra avsked

Idag har vi vinkat av Heidi och Mattis som varit här en ca en vecka, tiden går så fort och som alltid känns det som om det bara var en snabbvisit, en vecka går så fort. Vi träffades i Sundsvall och bodde på hotell en natt, det har blivit lite av en tradition nu för tiden........Mysigt att träffas där för en liten utflykt och äta gott och mysa. :)

Tyvärr var det ganska kort om tid så det blev inte så mycke IKEA men en laptop-bricka fick jag med mig i alla fall och den är helt perfekt när jag t ex som nu sitter och bloggar i soffan med den i knät.

Dagarna har sprungit iväg men vi har haft fantastiskt väder måste jag säga, mycket sol och bad. En kanottur hann vi med oxå ut till en Ö, på vägen dit hamnade vi en regnskur men den gick över lika fort som den kom som tur var. Urmysigt hade vi, fikade på klipporna och Mattis gjorde stenskulpurer.......:) Han är så duktig, en sann estet..... Både på teckning o annat
Tror att jag ska hyra en kajak någon dag och åka ut med Elliot, han verkligen älskade att paddla det gick inte så fort när han hjälpte till men så duktig han var.

Nu är projekten många, idag har vi tömt garaget och gamla pannrummet inför att byggarna kommer på tisdag hoppas vi.....:) I smyckesväg håller jag på att göra läderarmband med ormlänkspärlor i väntan på nästa leverans och några beställningar att färgigställa

Nej nu är dags att slurpa i sig teet och säga natti natti......

Kramiz ♥♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar