Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

söndag 30 januari 2011

Söndag diary

Den här helgen har dragit förbi med en rasande fart. Lille Elliot är fortfarande sjuk, hostar och snörvlar. Får se i morgon om han är pigg eller om det blir en VAB-dag.

Igår hade jag ett stryrketräningspass med att skotta snö, har inte sett sådana mängder på år och dar. Snön från taket rasade igår och var en hög i höjd med mitten av garageporten, usch och tvi vad jobbigt det var. Tur att min snälla pappa kom och hjälpte mig, det tog hela hela eftermiddagen för att få bort från garageuppfarten och taket ovanför uteplatsen drog vi också av, annars hade det nog rasat för snömängden där var hur mycket som helst!!! :).

Denna söndag har vi inte gjort någonting, bara slappat och sett på film. Och sett Solsida förstås, det är ju söndagens höjdpunkt.

Har påbörjat en ny smyckeskreation men det kommer nog att ta lite tid men snart kommer den att synas här.

Lite tips från HM så här på kvällskvisten, vet inte riktigt om det skulle passa mig, men lite sugen bli jag......
Kramiz

Medelhavstoner

Pärlor i toner av turkost, vitt, silver. Material av snäckskal, frostade, krackelerade, drops, silverfoil, mellandelar, kedja. Knytband av moccaimitation.

Pris: 300:-


Örhängen av stora ringar, frostade pärlor, silver och drops. 

Pris: 299:-

Megalångt halsband

Megalångt halsband att vira många varv runt halsen och knyta åt. Sötvattenspärlor i olika former och vaxade pärlor.

Aprikost, grått och svart

Halsband med vaxade pärlor i aprikost och grått, mindre pärlor i en annnan aprikos ton och svart i dubbla rader emellan de större pärlorna. Se armbandet nedan.Vaxat och champagnefärgat

Armband med stora vaxade pärlor i champagnefärgad i pärlemor och ett band som håller samman raderna med mindre svarta pärlor. Ett armband med tyngd! :)Armband av memorywire och glaspärlor

En stor favorit som är gjord av memory wire, glaspärlor i röda och vita nyanser, mellandelar i metall. Två stora cloisonne-pärlor som avslut i vardera ända.Kalasmat för barn

Igår svängde vi ihop en supergod middag á la här är ditt kylskåp. Ugnbakad laxfilé med dill och örtagårdskrydda, pressad potatis, ångkokt broccoli.

  • Sätt ugnen på 150° (gärna varmluftsugn), strö dill och örtagårdskrydda över fiskfilérna. När fisken delar sig lätt med hjälp av en gaffel är den klar, ca 20 min.
  • Koka potatisen och pressa i en potatispress. Ringla över olivolja och strö över örtsalt.
  • Ångkoka broccoli och lägg över i skål och ringla gärna lite olivolja över.
  • Citronklyftor att pressa över fisken om man vill.

Lillprinsen här hemma älskar verkligen lax och kan äta hur mycket som helst av det så vi försöker ha det på matbordet minst 1 ggr/vecka här hemma.
lax_pa_gaffel_222.jpg
Bild: tasteline.com