Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

måndag 31 januari 2011

Måndag diary

Idag blev det en hemmadag med lilla E som fortfarande är sjuk. Stackarn, han har en sådan otäck hosta och i morgon ska han få vara hos morfar, Yipii!!! Som han själv säger.

Trots sjukdomar så tog vi och bakade en underbar kokos-sockerkaka, som vi inte hunnit smaka men det får bli en annan dag.... :) Efter middagen tog jag en välbehövlig prominix, det kändes faktiskt att jag inte rört på mig på någon vecka, nu är det dags att skärpa sig.......

Mitt hjärta smälter när min lille 3-åring säger -God natt mamma jag älskar dig mest i världen!! Är det inte underbara ord från en liten krabat..

Har gjort en beställning på smyckesmaterial från fina Tina glitter. Mitt nästa projekt är ett maffigt halsband i bästa vintage-style. Det blir spännande.....

Natti natti

Sockerkaksbak i Villa Ro

Lillprinsen älskar verkligen att laga mat och baka. Vill jämt vara med när det vankas matlagning eller annat stök i köket. Han fick världens bästa bakbok i julklapp. Jag hade faktiskt en precis likadan när jag var liten och den har inte ändrats någonting, den ser exakt likadan ut. Helt fantastiskt!!


Kramiz

Potatisbullar med rårörda lingor

Igår hade vi kalaslunch, tyckte vi vuxna i alla fall, vår lillprins åt inte så mycket.

Potatisbullar av pressade potatisen från dagen före.
Stekt rimmat fläsk.
Rårörda lingon.
Rivna morötter.

Härlig hemmalagad husmanskost när den är som bäst!.
Franska Macarons (kock Leila Lindholm) - recept.nu

Franska Macarons (kock Leila Lindholm) - recept.nu

Härliga franska bakverk som jag bloggade om på min förra blogg men som jag fortfarande inte har kommit till skott att baka. Måste bara prova det snart. Kanske till Elliots 3 års kalas. Dessa är ju väldigt söta bonbons så det passar nog barn bra tror jag! Inte för att dom ska äta sött, men det är ju sånt dom gillar och på kalas ska det vara så tycker jag!! :)

Franska Macarons


Kramiz