Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

tisdag 17 maj 2011

Nya smycken upplagda

Nu är alla nya vårsmycken blivit upplagda på bloggen! :)

Örhängen med hjärtan i silverfoil - skimrande!

Isigt armband med slider och lås i metall

Skrimrande armband av glaspärlor

Halsband med glaspärlor i petrol och frost

Halsband med kedjor och olika stora berlocker

Halsband med gröna akrylpärlor och vita vaxade pärlor

Moule frites

En av mina favoriter i matväg är härliga moule frites, en traditionell fransk/belgisk rätt som avnjuts bäst med ett glas gott vin!
Musslor, fänkål,schalotten, chili, pujolök, basilika, citrontimjan, oregano. salt, peppar, persillade, grädde, vitlök, vitt vin.

Skär potatisen i 2 cm stora stavar och fritera tills dom får gyllenbrun färg.

Skär baguette i skivor och pensla med olivolja och vitlök, mal över svartpeppar. Sätt in i ugnen till dom blir krispiga på 200°.

Servera skalade räkor, aioli, avocado och citrol. 

Tisdag diary

VAB igen, denna gång feber  och illamående för lille prinsen. Det har varit många konsiga sjukor nu ett tag men efter det här måste det ju bara lugna ned sig. Även mamma fick sig en tupplur idag, vad skönt det var att sova lite mitt dagen, det minns man ju knappt hur det var! :) Nu är planerna för sommaren i gång på hög nivå, gräva bort rabatter och fula buskar. En stor önskedröm vore att hälsa på min älskade syster Brita i Göteborg det vore så härligt att träffa henne och Mathias och gå på Liseberg en hel dag!! Sedan har vi faster Heidi och hennes gäng i Stockholm och resten av alla nära ock kära i Stockholm förstås som vi också vill hälsa på. Vi får se vad vi får till. Kul vore det i alla fall!!

Kramiz