Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

söndag 17 juni 2012

Söndag diary

Tiden rusar iväg igen, usch vad tiden går fort. Vi har inte gjort klart på tomten och ändå hinner jag ingenting och har ingen gräsmatta att klippa...:)
Nu har i alla fall matjorden kommit och vi väntar bara på att få den spridd, risken är att det är för lite jord men vi får se.

Denna helg har vi inte gjort så mycket. Middag för mig och Elliot i fredags hos fina Anna-Lena och det var inte meningen att det skulle bli så sent men helt plötsligt var klockan 01.30!! Tiden går fort när man har roligt. Så roligt att sitta och surra och äta god mat, vi hinner inte ses så mycket nu för tiden men desto roligare när tid ges. Är så glad över cykelvagnen jag köpte till mig själv i mors dags-present, vi var hemma på ett kick.

Lördagen spenderade vi med Elliots kompis Vidar och hans familj på Obbola Marknad. Det gick så fort att cykla dit, en härlig cykeltur och det gick så fort. På hemvägen trillade poletten ned, det var en grym motvind över bron, så ja inte så konstigt att det gick lätt på vägen dit! :)

Denna dag har spenderats hemma, killarna här i sjuka så i morgon blir en hemma-sjuk-jobba-hemma dag. Men det går bra det med. Vi håller nu på att ladda inför bröllop helgen efter midsommar, mycket som måste fixas även fast det inte är vårt bröllop. Kläder till Elliot kvar att fixa och lite detaljer till mig.

Kramiz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar