Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

söndag 11 mars 2012

Nytt köksbord

Vi är i stort behov av någon lösning för vårt lilla lilla kök. I dagsläget har vi ett fyrkantigt bord från IKEA som egentligen funkar bra men det börjar bli helt slitet och helt fel färg för att smälta in i övrigt i vår lilla stuga. Men tror att detta skulle passa finfint i villa ro.
VIKA BYSKE Bord IKEA Massivt trä, ett slitstarkt naturmaterial. Justerbar i höjd, 70-107 cm; anpassa efter behov.INGOLF Barstol IKEA Med fotstöd; ger vila för dina fötter.

Bild: ikea.se

Sportlovsdagar

Nu är det söndag, lediga dagarna har rusat förbi måste jag säga och har nästan inte hunnit känna att vi varit lediga några dagar. Harry var hemma med Elliot i onsdags och jag torsdag, fredag. I torsdags tog vi en tur till Tropikhuset här i Holmsund med avslutande fika på Nisses med några vänner. Jättespännande med alla boaormar, spindlar, apor, etc tyckte barnen. För min del så känns det nästan lite läskigt.......:)

På fredagen var det bibblan och Flygande Mattan som stod på schemat. En sagostund för barn där dom får sitta på en stor fin filt a la Indiska och åka iväg till ett främmande land och höra en saga och sedan åka tillbaka igen och fika. Jättetrevligt och jag hoppas att vi kan gå på det fler gånger men som heltidsarbetande blir det nog svårt att hinna dit till kl 14 så det får väl bli en pappa-son sak kanske.....

Tropikhuset Holmsund

Firad 4-åring med blandat tema

Oj vad tiden rinner iväg, vi hade ett härligt kalas för att fira Elliot fyraårsdag för några helger sedan som jag inte hunnit uppdatera om. 8 härliga ungar var här och förgyllde vår tillvaro och några föräldrar förstås!

Detta år var valet av tema inte så självklart, Blixten McQueen är ju förstås en storfavorit men även spindelmannen och så fick det bli, Blixten vs Spindelmannen. Vi gjorde en tårta med Blixten och Francesco men ballonger och godispåsar med spindelmannen på. Två timmars högt tempo med utklädning, killarna byggde lego och tjejerna satt och ritade.....:)

En härlig dag med fina skratt, tårta och varmkorv eftersom vi valde att ha kalaset på förmiddagen så kändes vettigt med lite mat i magen också.

Helgerna efter denna har gått i kalasens tecken med både Mollys kalas och Freyas också men nu dröjer det not ett tag till nästa.......


♥Tårtan med Blixten och Francesco♥

♥Spiderman♥


♥Kusin Hannes tester stålmannen-moves♥

♥Lilla hjärtat i vampyr-utstyrsel, eller pampyr som han säger själv! :)♥
Kramiz ♥♥♥♥♥