Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

söndag 23 mars 2014

Vårens första härliga dag

En härlig vårlördag med skinande sol för några veckor sedan, vårens första riktigt fina soliga dag men dock väldigt blåsig spenderades med bästa lilla tjejligan på Bildmuseét här i Umeå. Först en härlig lunch och sedan bildverkstad med barnen. Denna dag var temat att göra teatermasker och först gick man igenom en utställning av  konstnären Leonore Fini som var helt fantastisk med bl a helt fantastiska masker, målningar men också väldigt fina foto prints från hennes liv. Sedan avslutades denna härliga dag förstås med kaffe och fika samt att dom små fick springa lite myror i benen av sig.

Är så glad att vännen Vera och Lilla tjejligan finns, en superduper vän med barn i samma ålder. Vi hittar på en massa roligt och trams tillsammans :) Nästa gång blir det Eurovision 2014 med fjäderboa och allt som hör till!!

Kramiz ♥♥♥♥♥
Fredaxmys med räkor

Nu njuter jag som mest när jag upptäckt underbara paleokosten,, gott, nyttigt och framför allt försöka äta så rent som möjligt. Räkor är ju en stor favorit hos oss så det brukar bli det på fredagar och tillsammans med grönsaker, lite frukt och paleobröd blir det en riktig höjdare. Enligt paleo och lchf är det ok med majonäs, dock ska man göra den själv för att slippa alla tillsatser eller hitta en ok ekologisk sådan. Dock har jag denna gång fuskat och haft köpes majonäs. 

Till efterrätt blev det denna fredag chokladmousse gjord på banan, avokado toppat med kokosgrädde blandat med färska hallon och som pricken över I:et lite cocoanibs och kokosflingor på. Kramiz ♥♥♥♥♥