Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

måndag 31 mars 2014

Söndag =familjens våffeldag

De senaste veckorna har jag gjort paleovåfflor som blivit familjens stora favorit, så även denna söndag då Elliot ropade kvickt att - jag vill ha våfflor!! och så fick det bli. Dom är så himla goda, bl a kokosmjöl och banan i smeten som gifter sig så perfekt i smaken. Denna gång fick det bli upptinade frusna jordgubbar, björnbär och mango och premiärprovade Garants ombloggade kokosmjölk från Willys som är så himla god, precis som vispad grädde utan att behöva vispa - bara att hälla upp i skålen på en gång!!

Kramiz


Ledig fredag

En ledig dag som resulterade i en febrig son som dock fick följa med till frissan och det gör han så bra, fantastisk unge man har som väntade tålmodigt i 3,5 timma ! ;)

Eftermiddagen avslutades med aw med fina pinglorna från jobbet som var så himla roligt.

Kvällen bak - scones- paleobröd- fröbröd

Ikväll skippade jag träningen till fördel för bak eftersom skafferiet ekade tomt, det blev julscones eftersom jag älskar dess härliga små bröd med smak av pepparkakskrydda - yummie!! Sedan gjorde jag paleobröd med brödkrydda i och sist men inte minst fröbröd som jag är helt beroende av, en plåt i vecka går minst!!. :)

Nu har jag så jag klarar mig i veckan och eftersom jag står och roddar med konferens torsdag och fredag är det kanon att ha något med sig att knapra på i väskan så att jag låter bli konferenskakorna.

Kramiz