Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

tisdag 22 april 2014

Sjukt barn och banan- mangoglass

En ny paleofavorit som jag äter ofta är glass gjort på frusna bär eller frukt och ca 2 msk kokosmjölk, bara mixa de frusna bären och kokosmjölken i matberedare eller blender tills det fått rätt glasskonsistens så enkelt och gott och motar sötsuget i dörren på ett kick.

Ikväll efter pumppasset ska jag mixa frusna skivade bananer och frusen tärnad mangofrukt, perfekt återhämtning efter ett tufft träningspass tillsammans med en kopp grön te som i sig skulle vara bra för återhämtning efter tuff styrketräning läste jag igår.


Godaste tacomiddagen

Godaste tacomiddagen någonsin utan att överdriva åt jag nog igår, så otroligt gott att jag inte ens saknade tacobrödet, recept på salsa och tacokrydda till köttfärsen hittade jag hos paleoskafferiet som är en helt suverän sida för er som är intresserade av paleomat.
Första solstrålarna och boostning för sjuklingen

Efter ett påsklov och en påskhelg sjuk har nu mitt lilla hjärta fått sticka ut näsan i första värmande solstrålarna och hämtat frisk luft, inte riktigt kry än men det tar sig så om någon dag är han nog tillräckligt kry för att kunna röja på förskolan! :)

Idag gjorde jag en sockerkaka för att boosta energi på den lilla och vi fikade ute i härliga solen, härligt tyckte vi och hoppas envisa förkylningen far sin kos snart!!