Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

måndag 30 mars 2015

Mammasaknad

När vår älskade mamma somnade in efter lång tids cancersjukdom så kände jag, det kanske låter tokigt och knasigt, en sorts lättnad över att hon fick somna in, vila, vara smärtfri och få lugn och ro. Vi var alla systrarna vid hennes sida men också vid hennes mans sida, vår bonuspappa som har skött mamma under hela sjukdomstiden, det kändes bra att få finnas till hands för honom också. Dom bor långt ned i södra Sverige men vi har åkt dit varje månad, varvat varandra och löst av varandra. 

Denna sista vecka samlades vi hos mamma och skötte om henne dygnet runt, pratade med henne, skrattade med henne och grät med henne. Det tog ca en vecka innan älskade mamma somnade in. Det kändes då och lång tid efter och även nu att det var en sorts lättnad att hon till slut fick somna in, att hon till slut fick frid. 

Ikväll har jag känt mig så trött och frusen, på senaste tiden har jag  ibland när jag satt mig på soffan på kvällarna innan jag går och knyter mig. känt ett sting av intensiv sorg, som kommer snabbt men som också ebbar ut ganska fort, som om hon vill göra sig lite påmind. Känslan ikväll var att sorgen och saknaden satt sig på rätt ställe där den ska vara i hjärtat och inte kringflackande i atmosfären runt omkring. 

Saknar dig mamms

Kramiz 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar