Välkommen att titta in hos mig !

♥Välkommen in hos mig, om du önskar kontakta mig maila mig på sararanta@gmail.com

fredag 27 mars 2015

Mellanmål med bär och frön


Bär, nötter och frön tycker jag är bra mellanmål. Det går ju att variera i det oändliga med yoghurt, kokosgrädde eller bara som dom är. En stor favorit bland kokoslivsmedlen är Garants kokosgrädde som finns på Willys, den är så krämig och god och precis som nyvispad grädde, så är du laktosintolerant är det ett kanontips istället för vanlig vispgrädde. 

KramizRotfruktschips

Går igenom bloggen och bilder och hittar en del som aldrig blivit upplagda, men bättre sent än aldrig. På annandagjul bjöd vi min pappa på caféfika och gick förbi underbara Duo som vi har här i vår lilla stad. En underbar gourmetbutik som har allt från pasta, kryddor till kött och annat man kan behöva i sitt kök. Denna dag köpte vi en mandolin som var helt fantastisk, vi gjorde rotfruktschips som blev väldigt goda. Vi skivade olika rotfrukter och torkade i ugnen med olivolja och örtsalt...Sååå gott!! :) 

Kramiz 


Citron- ingefärs lemonadOm du känner dig krasslig, lite småförkyld eller bara vill få en energiboost och känna dig pigg från topp till tå, så är detta elexiret för dig. Pressa 2 st citroner och blanda med 2 liter vatten och låt koka med 3 cm ingefära (skalad och skivad). Låt koka upp och sedan dra ett par timmar. Toppen att dricka varm som kall, om du dricker den varm blanda gärna ned lite kokosolja eller honung. 

Kramiz